Geen producten (0)

Webshop

Geen producten (0)

Lazer

Lazer is een grote naam voor ledlampen in de rally en offroad wereld, maar in de truck wereld is het één van de sterkst opkomende merken. Lazer lampen worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en staan garant voor kwaliteit onder alle omstandigheden. De Lazer Triple-R serie is geschikt voor de meeste voertuigen en in een aantal gevallen zijn er voertuig specifieke grille kits. De Triple-R serie met positielicht is ideaal voor de vrachtwagen of bedrijfswagen. De Lazer Linear serie is onlangs toegevoegd en is ultradun, maar zeer krachtig. De Lazer Carbon serie is voor de rallyauto door het lichte gewicht extreem geschikt.

 

Angry Moose

Met een ledlamp van AngryMoose ben je King of the Night. Het assortiment van Angry Moose bestaat uit led balken, led cubes, ronde lampen en ovale lampen, met of zonder positielicht. Natuurlijk ook in een brede variatie aan lichtbeelden waardoor je met de verlichting van AngryMoose zeker geholpen bent. De led balken van AngryMoose hebben dezelfde afmetingen en hetzelfde aanzicht als die van Rigid Industries, echter AngryMoose is gunstiger qua prijs. De producten zijn geschikt voor truck, auto, bestelbus en motor, of het nu onroad of offroad is. Om je keuze te vereenvoudigen: voor een werklamp kies je het beste het "scene" lichtbeeld. Voor verstralers kies je "spot" voor alleen een lang lichtbeeld en "combi" voor een breed en lang lichtbeeld.

 

Osram 

Dé referentie in Led verlichting, OSRAM staat bekend als een van de oudste en meest innovatieve bedrijven omtrent verlichting. Enorm hoge kwaliteit, enorm betaalbaar!

Facebook