Geen producten (0)
Geen producten (0)

Silverstone MT117 Xtreme 35/11,5 R16 120K

€ 320,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 15,00 Kg
Omschrijving

Silverstone MT117 Xtreme 35/11,5 R16 120K

 

Deze prijs is inclusief € 3.94 afvalbeheersbijdrage.

Let op! De levertijd is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid leverancier welke wij je bij bestelling zullen melden.

Productomschrijving Silverstone MT117 Xtreme 35/11,5 R16 120K

Deze band is gemaakt voor modderige terreinen. Deze band, die voortreffelijke prestaties levert op modderige terreinen, blinkt uit in de matige tot diepe, kleverige modder van modderige regio's en bossen. Geschikt voor SUV's met vierwielaandrijving, vrachtwagens of avontuurlijke sportvoertuigen.

Silverstone MT 117 Xtreme staat helemaal in het teken van modder. STERK is niet het juiste woord om deze band te beschrijven. Maar dit sterke profiel aan de buitenkant is wel licht en eenvoudig te manipuleren. De speciale, lichte constructie van de band en de soepele wang zorgen voor een uitstekende tractie in diepe, kleverige modder, waardoor deze band de allerbeste is als het op tractie op modder aankomt. Het open ontwerp van de loopvlakblokken verbetert het in de modder grijpen en de zelfreiniging, voor een uitstekende tractie in diepe modder. De rubbersamenstelling op basis van silica beperkt om het even welke risico's naast de weg tot een minimum en zorgt ervoor dat de band bestand is tegen deuken, insnijding, afschilfering of lekken.

In het algemeen zorgt de Silverstone MT 117 Xtreme voor een buitengewone tractie op modderige terreinen en in alle omstandigheden naast de weg. Dankzij zijn sterke constructie past deze band perfect bij alle SUV's of terreinvoertuigen met vierwielaandrijving.

Opvallende kenmerken van Silverstone MT117 Xtreme 35/11,5 R16 120K

  • Gemaakt voor modderige terreinen; zorgt voor een voortreffelijke tractie op modder
  • Ideaal voor SUV's en andere terreinvoertuigen met vierwielaandrijving
  • Lichte constructie en soepele wang voor uitstekende prestaties op modder
  • Open ontwerp van de loopvlakblokken om in de modder te grijpen en voor zelfreiniging
  • Deuk- en lekbestendigheid dankzij de rubbersamenstelling met silica

 

 

Onderdelen 4x4  te Zwaag (NH)

Reacties
Facebook