Geen producten (0)
Geen producten (0)

Snorkel Suzuki Jimny (1998-2012)

€ 239,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Productcode leverancier SSJM
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Snorkel Suzuki Jimny (1998-2012)

Voor de Suzuki Jimny vanaf 1998 en de montage aan de rechterzijde.
Superieure kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Bravo Snorkel is de eerste gespecialiseerde snorkelfabrikant in Europa met ontwikkelings- en productiecontrole vanuit zijn basis in Noordoost-Spanje en biedt een hoogwaardig product tegen betaalbare prijzen; een combinatie die nooit eerder heeft bestaan.

Geproduceerd met polyethyleen LLDPE van het Amerikaanse chemiebedrijf ExxonMobil in één stuk door rotatiegieten, deze snorkels zijn geïndiceerd voor zowel normaal als veeleisend gebruik. De resterende stukjes van deze complete sets zijn ook zorgvuldig vervaardigd met de beste materialen van hun soort. Bevat een sjabloon met instructies voor gebruik in het Engels en Spaans.

Rekening houdend met al deze functies biedt Bravo Snorkel 5 jaar garantie op alle producten, zowel voor uitputtende en incidentele off-road gebruik als voor elke fabricagefout.

Alle Bravo Snorkel-assortiment sets worden geleverd met een productiecertificaat van kwaliteits- en productmaterialen en volgens de conformiteit van de EG-richtlijnen die in dit accessoire zijn toegepast.

Bravo Snorkel Exxonmobil polyethylene

EXXONMOBIL POLYETHYLENE

Het polyethyleen dat wordt gebruikt in de productie is afkomstig van een van ’s werelds beste oliebedrijven, de Amerikaanse ExxonMobil met zijn serie LLDPE 8446.21, die een materiaal met ideale eigenschappen biedt voor het zwaarste gebruik van 4×4. Het materiaal wordt verkregen in een gekorrelde toestand na het pure fabricageproces voor verpulvering en verven..


Kit complements

KIT ACCESSORIES

De extra stukken waaruit deze complete set bestaat, zijn zorgvuldig geselecteerd voor elk type component. Hoge temperaturen en schokbestendige rubberen klemmen, bevestigingen met nylon inserts, roestvrij hardware, installatie sjablonen, enz., Allemaal met een hoge weerstand geoptimaliseerde verpakking voor productbescherming in de internationale scheepvaart.


Warranty
5 jaar garantie wordt geboden door dit professionele handelsmerk voor al zijn producten, dankzij de hoogwaardige en voortreffelijke afwerking van alle componenten
Reacties
Facebook