Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

ARB Roof top tent Mounting Kit for Thule Square bar & Rhino Heavy Duty bar

€ 138,26 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 10 Werkdagen
Specificaties
Productcode leverancier 4100006
Bruto gewicht 4,00 Kg
Omschrijving

ARB Roof top tent Mounting Kit for Thule Square bar & Rhino Heavy Duty bar.

 

Deze montagesets zijn ontworpen voor gebruik bij het bevestigen van daktenten aan dakdragers op ARB-luifels en zorgen ervoor dat de tentmontagerails direct over de bovenkant van de dakstang/interne stangbevestiging kunnen worden geplaatst.

Hierdoor kan de daktent centraal ten opzichte van de luifel worden geplaatst en niet aan één kant, wat vaak het geval is omdat de tentmontagerails een vergelijkbare afstand hebben als de dakstangbevestigingen.

ARB-ingenieurs hebben tests uitgevoerd om naleving van AS1235 wegvoertuigen – dakdragers – dakdragers te garanderen. Deze norm test de structurele integriteit van het systeem op weerstand tegen optillen, longitudinale en laterale verschuivingen en weerstand tegen corrosie. Het tentsysteem voldoet aan de eisen van de norm en overtreft deze zelfs wanneer het montagekitsysteem wordt gebruikt in combinatie met interne ARB-steunbalken.

Deze sets vervangen de huidige universele bout- en plaatopstelling die bij de daktent wordt geleverd, waardoor een meer geïntegreerde montageoplossing wordt geboden. Er zijn twee sets beschikbaar, afhankelijk van de gebruikte stijl dakrail. Set 4100006 is geschikt voor het traditionele vierkante Thule-stuur en bevat kanaalmoeren voor het Rhino Heavy Duty-stuur.

Reacties
Facebook