Geen producten (0)
Geen producten (0)

ARB BASE bracket for Rooftop Tent mounting (1 kit)

€ 58,83 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 10 Werkdagen
Specificaties
Productcode leverancier 1780420
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

ARB BASE bracket for Rooftop Tent mounting (1 kit) .

 

Het BASE RACK tilt accessoires en het laden van vracht naar een geheel nieuw niveau van eenvoud, snelheid en personalisatie. Als aanvulling op het brede scala aan bevestigingsopties is de Narrow BASE Rack Bridge Plate ideaal voor het monteren van daktenten.

De vier gepoedercoate stalen beugels worden tussen de dwarsbalken bevestigd om een ​​tent veilig te bevestigen, maar zorgen ervoor dat het installeren en verwijderen snel en eenvoudig gaat.

Door een zwaluwstaart-extrusie op te nemen rond zowel de volledige omtrek als langs elke rand van de interne balken, biedt het BASE Rack eindeloze montage- en bevestigingsmogelijkheden. Het toevoegen, verwijderen en herpositioneren van accessoires en daklasten gaat snel en eenvoudig dankzij het zwaluwstaartsysteem van het BASE Rack, waardoor het eenvoudiger wordt om individuele items te installeren en te verwijderen zonder de hele lading te verstoren.

Bovendien verzamelt de BASE Rack zwaluwstaart-extrusie, in tegenstelling tot traditionele imperiaalkanalen, geen stof en vuil.

Functies:

   • Ideaal voor het monteren van daktenten
   • Kan als geklemd paar worden gebruikt
   • Kan individueel worden gemonteerd met behulp van legeringsblokken
   • Wordt gemonteerd tussen de dwarsbalken van het BASE-rek
   • Beugels gemaakt van sterk gepoedercoat staal
   • Inclusief vier beugels en bevestigingsmiddelen voor klemmontage.

Reacties
Facebook