Geen producten (0)
Geen producten (0)

ARB Altitude Rooftop Tent

€ 7.839,49 (inclusief btw 21%)
Levertijd Op aanvraag
Specificaties
Productcode leverancier 802500
Bruto gewicht 106,00 Kg
Omschrijving

ARB Altitude Rooftop Tent.

 

ARB introduceert de splinternieuwe Altitude Rooftop Tent. Ervaar het gemak en de luxe van kamperen als nooit tevoren. Met zijn innovatieve ontwerp opent deze tent een nieuwe wereld. Ontdek samen met ons de nieuwste technieken! ????️⛺

Volledig elektrisch ⚡

Geniet van moeiteloos opzetten en afbreken! Deze rooftop tent gaat automatisch open met één druk op de knop! ✨ Dankzij de ARB Smartfold Hinge Technology wordt kamperen een fluitje van een cent. ????

Stevige ladder met handrail!

Ervaar het comfort, gemak en veiligheid. Een van de opvallende kenmerken is de ladder, die voorzien is van een handrail voor eenvoudiger toegang. Deze is intern opbergbaar en heeft grotere/bredere treden. Dit is de enige rooftop tent op de markt die dit aanbiedt. ✨

Volledige panoramische view

Elke hoek en deur is voorzien van een ritssluiting, waardoor je 360-graden panoramisch uitzicht hebt en een volledig overzicht van de omgeving hebt wanneer je aan het kamperen bent. ????

Interne verlichting

Het dak van de Altitude is omgeven door verlichting die zowel oranje-kleurig als wit is, waardoor het leven tijdens late uren gemakkelijk wordt gemaakt. ????????

 

Handige interface bediening met ventilatie

De Altitude is uitgerust met twee USB-aansluitingen, waardoor het eenvoudig is om telefoons en tablets op te laden. Met behulp van de magnetische zuignaphouder kan u makkelijk een film bekijken. Ook kan je via deze knoppen de ventilatie en verlichting bedienen. 

 

Innovatieve dakopslag & montagemogelijkheden 

De Altitude biedt de mogelijkheid om ladingen en accessoires bovenop te monteren tot wel 20kg. Door gebruik te maken van ingebouwde aluminium rails met geïntegreerde T-slots.

Altitude gewicht & dimensies

✅ Gemonteerd gewicht (incl. ladder & matras): 105 kg
✅ Roof load capacity: 20 kg
✅ Ladder gewicht: 9.2 kg

 

ARB Altitude Rooftop Tent

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

Reacties
Facebook