Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Ford Ranger 2019+ Lazer Roof Mounting Kit 42mm (Ranger met roofrails)

€ 84,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 3 Werkdagen
Specificaties
Productcode leverancier Lazer 3001-RANGER-42-K
Omschrijving

Ford Ranger 2019+ Lazer Roof Mounting Kit 42mm (Ranger met roofrails)

 

Lazer Roof Mounting Kit 42mm Ford Ranger 2019+ (met roofrails)

De Lazer universele dakmontagesets bestaat uit roestvrijstalen beugels die worden geleverd naast een uitgebreid assortiment antidiefstalarmaturen, die zijn ontworpen om de installatie van onze op het dak gemonteerde lichtbalken te vergemakkelijken, van alles tussen de 39" en 52" lang. Beugels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en passen op voertuigen met of zonder dakrails.

Vervaardigd uit A2 roestvrij staal en afgewerkt met een UV-stabiele, satijnzwarte poedercoating, zijn de beugels volledig corrosiebestendig in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van de automobielindustrie, net als de meegeleverde verzonken antidiefstalsluitingen, die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn van 20 mm - 80 mm. Om de montage van lichtbalken met verschillende lengtes te voltooien, zijn cilindrische afstandhouders van verschillende lengtes voorzien om de positionering te vergemakkelijken.

De installatie van de beugels op uw voertuig, of deze nu op dakrails is bevestigd, of rechtstreeks op het dak (de beugelbreedte 'zonder dakrail' is 25 mm), wordt voltooid met zwarte klinknagels, die zorgen voor een robuuste en veilige bevestiging, met behoud van het strakke uiterlijk van de installatie. Er worden kabeldoorvoeren geleverd om een ​​opgeruimd en afgedicht kabeldoorvoerpunt te garanderen, zowel in de dakrail als door het dak in de hemelbekleding van het voertuig. Een VHB-reinigingspad wordt meegeleverd voor het voorbereiden van gebieden waar extra kit kan worden aangebracht. Er zijn elektrische warmtekrimpende stuikverbindingen voorzien om de integriteit van de kabel opnieuw te bevestigen zodra deze door het dak is geregen.

Wat wordt er meegeleverd:
- 2x RVS montagebeugel (LH / RH)
- 1x Diefstalbeveiligingsset (diverse maten)
- 1x Spacer Set (diverse maten)
- 4x Klinknagels (Zwart)
- 2x Kabeldoorvoer
- 1x VHB Reinigingszakje
- 2x Warmtekrimpers

 

Serie
Lazer Beugels en Bevestiging
Accessoiresoort
Beugels & Bevestiging
Verkoopeenheid
Per set
Merk
Ford
Standaard Levertijd
1-3 werkdagen

 

Reacties
Facebook