Geen producten (0)
Geen producten (0)

Daktent Themis PopUp ABS Hardshell

€ 2.800,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 70,00 Kg
Omschrijving

Daktent Themis PopUp ABS Hardshell

 

Bent u op zoek naar het perfecte kampeeravontuur, maar is het eindeloze proces van het opzetten en afbreken van de tent u een doorn in het oog? Laat je dan inspireren door de Themis PopUp hardshell daktent. Dankzij de robuuste ABS-harde schaal is de daktent binnen drie minuten op te zetten. Gewoon de bevestigingen losmaken en klaar is kees.

Drie ingangen
De Themis hardshell tent heeft drie ingangen. U bepaalt welke de juiste is, afhankelijk van uw humeur en locatie. Bovendien zorgen drie ramen met horren voor een onbelemmerd zicht rondom.

Comfort en bescherming
Het 7 cm dikke matras met flanellen hoes en de 3D-spiraalbodem zorgen voor bijzonder comfort. Een ander voordeel van de innovatieve 3D-spiraalbodem is dat vocht eronder kan verdampen, waardoor de matras beschermd wordt tegen schimmel. Ook bij slecht weer ben je in de Themis hardschalige daktent aan het goede adres. De duurzame harde schaal is bestand tegen elke regenbui, terwijl de afgedekte ramen met waterdichte ritsen er ook voor zorgen dat je binnen droog blijft.

Geschikt voor alle voertuigmodellen
Onze daktenten zijn geschikt voor alle voertuigmodellen. Het enige dat u nodig heeft is een imperiaal. Vervolgens wordt de daktent op het imperiaal bevestigd. Alles wat je nodig hebt, zit al in de daktent. Of het nu gaat om een ​​T5, T6, Jimny, Ford Ranger, pick-up, VW-bus, stationwagen of Golf - de Themis past bij elke auto. Let wel op de dakbelasting van uw auto. Deze vindt u in de gebruiksaanwijzing of op internet. De dakbelasting moet voldoende hoog zijn om de daktent te kunnen dragen.

Praktische details
Onder het dak van de hardshell vind je een opbergnet dat voldoende opbergruimte biedt voor diverse benodigdheden. Aan de wanden van de Themis hardshell daktent kunt u met klittenband een extra vakje voor uw mobiele telefoon, zaklamp etc. bevestigen. Bijzonder handig is het vak aan de buitenkant van de tent, waarin u perfect uw vuile schoenen kunt opbergen. Zo blijft de binnenkant van uw tent altijd schoon.

Tip: De hardshell is hoog genoeg zodat je altijd een slaapzak of dekens en kussens in de tent kunt laten liggen. Zelfs als het gesloten is. Hierdoor staat uw beddengoed veilig en droog opgeborgen en is de montage nog sneller voltooid.

Traploos verstelbaar
Je kunt de meegeleverde telescopische ladder uitschuiven tot 2,60 m en deze bevestigen waar je maar wilt.

Technische data:
Ontwikkeld in Oostenrijk
Kleur: Zwart/Grijs
Afmeting gesloten (L x B x H): 220 x 150 x 30 cm
Matras (L x B x H): 210 x 140 x 7 cm
Tentdoek: katoen, linnen polyester met PU-coating (waterkolom: 2000 mm)
Binnenhoogte: ca. 100 cm
Matras: hoogwaardig koudschuimmatras (7 cm dik)
Ladder: telescopische ladder van 2,6 m
Gewicht daktent: 70 kg
Buitenmateriaal: ABS (acrylonitril-butadieen-styreen), een lichtgewicht, extreem robuust, schokbestendig en duurzaam materiaal.
Toegestane daktentbelasting: 300 kg
Laadvermogen ladder: 100 kg
Leveringsomvang:
Daktent met hardshell
Comfortabel matras (7 cm)
Bevestigingsmateriaal voor dakdragers
Hulpmiddel voor de bouw
Schoenentas
Organizertas met klittenbandsluiting voor het interieur
Ladder met tas
Bedienings- en onderhoudsinstructies

Gebruiksaanwijzing

Reacties
Facebook