Geen producten (0)
Geen producten (0)

JAMES BAROUD SPACE ROOFTOP TENT / Zwart

€ 3.630,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2 werkdagen bij voorraad
Specificaties
Productcode leverancier TENT171
Netto gewicht 65,00 Kg
Bruto gewicht 68,00 Kg
Omschrijving

JAMES BAROUD SPACE ROOFTOP TENT / Zwart

 

Avonturen zijn beter met het gezin, dus krijg ruimte voor iedereen met de horizontaal te openen Evasion XXL-daktent van James Baroud. Met zijn grotere binnenruimte kun je comfortabel rechtop zitten in de hele tent terwijl je geniet van het comfort en de kwaliteit waar James Baroud om bekend staat.

Met een profiel van 335 mm (13,2 inch) ziet het er geweldig uit op elk voertuig en draagt het bij aan het brandstofverbruik tijdens het rijden.

Komt uit op een ruime matras met hoge dichtheid om een goede nachtrust te garanderen.

Panoramische ramen bieden een fantastisch uitzicht vanuit de tent en de horren scheiden alleen de buitenwereld waardoor het interieur veel groter aanvoelt.

Om de privacy te beschermen loopt de onderrand van het raam iets omhoog.

De Evasion XXL Rooftop is voorzien van drie ingangen, dit zijn allemaal dubbellaagse deuren met horren en klittenband voor volledige afsluiting.

Vervaardigd uit hoogwaardig polyester canvas, wordt het doek met een omlopende buisrail verbonden met de dakschalen, waardoor de tent waterdicht is en het doek gemakkelijk te vervangen is in geval van schade.

Het All Season Touring ™ canvas van de Nederlandse specialist Ten-Cate is relatief licht, maar toch sterk en duurzaam. De microporeuze zeslaagse acrylcoating maakt het waterdicht, ademend en weerbestendig. Het is ook vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Alle tenten worden geleverd met een telescopische aluminium ladder (maximale lengte van 2440 mm) die in lengte verstelbaar is en ook comfortabel op blote voeten kan worden gebruikt.

Wordt bevestigd aan uw Front Runner-rek met Quick Release Tent Mount Kit - door Front Runner en James Baroud Quick Release Tent rail Set - door Front Runner.

Bestaat uit:
1 x James Baroud Space Tent / Zwart
1 x matras
1 x stofkap
1 x 2-delige aluminium ladder
1 x acculampje met oplaadkabel
Montagekit
Productafmetingen:
Gesloten afmetingen:
2000 mm (78,7 '') L x 1420 mm (55,9'') B x 335 mm (13,2 '') H
Interne dimensie:
1980 mm (78 '') L x 1400 mm (55,1'') L x 1450 mm (57,1 '') H
Gewicht:
56 kg (123,5 lbs)
 
JAMES BAROUD SPACE ROOFTOP TENT / Zwart
Reacties
Facebook