Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – ACHTERBUMPER TOYOTA LANDCRUISER 120 SERIE

€ 891,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1668-407
Netto gewicht 35,00 Kg
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – ACHTERBUMPER TOYOTA LANDCRUISER 120 SERIE

 

F4X4 – ACHTERBUMPER TOYOTA LANDCRUISER 120 SERIE

 

Achterbumper, speciaal voor TOYOTA LAND CRUISER 120 Serie . De structuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik staal en de bevestigingen aan het frame zijn 5 mm dik . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lif krik en 2 gaten voor achterlichten.  De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden, verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook