Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI VITARA I 95-97 2.0 V6

€ 823,90 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Netto gewicht 30,00 Kg
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI VITARA I 95-97 2.0 V6

 

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI VITARA I 95-97 2.0 V6

 

Achterbumper gewijd aan   SUZUKI VITARA I 2.0 V6 95-97 lange versie. De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal en de lierplaat en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens op een kantpers gebogen en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

De bumper heeft montagegaten voor de beugelhandvatten en twee gaten voor de hi-lift. Beugelgrepen zijn niet inbegrepen in de set.

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur . 

Reacties
Facebook