Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI VITARA I

€ 858,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Netto gewicht 35,00 Kg
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI VITARA I

 

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI VITARA I

 

Voorbumper met een lierplaat geschikt voor de SUZUKI VITARA I . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm dik plaatstaal en de lierplaat en framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal .
Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens op een kantpers gebogen en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

De bumper heeft montagegaten voor de beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik en een deksel. Het is mogelijk om een ​​bumper te maken met een bullbar.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden , maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur .

Reacties
Facebook