Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

€ 1.006,50 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1662-397
Netto gewicht 35,00 Kg
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

Achterbumper speciaal voor SUZUKI JIMNY IV 1.5 BENZINE 18- . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm tot 6 mm dik plaatstaal . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

De bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik, gaten voor signaallampen en wielmontage. Solide stalen constructiemaakt volledig gebruik van de bumper in het veld mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden , maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

 

F4X4 – RESERVEWIELDRAGER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

Reservewielbevestiging speciaal voor de FABRYKA 4X4-bumper voor de SUZUKI JIMNY IV 1.5 GASOLINE 18- . met de mogelijkheid om een ​​jerrycanmand te monteren. De bevestigingsstructuur is gemaakt van staalplaten met een dikte van 2 tot 8 mm. Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens op een kantpers gebogen en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft. Door het wiel vast te zetten, wordt de achterdeur ontlast

De op de foto’s getoonde jerrycan houder is niet aan de set toegevoegd.

 

F4X4 – JERRYCAN HOUDER VOOR RESERVEWIELDRAGER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

Jerrycan houder voor reservewieldrager van FABRYKA 4X4 voor SUZUKI JIMNY IV 1.5 GASOLINE 18- . De mand is gemaakt van plaatstaal met een dikte van 3 mm . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

De mand is ontworpen voor een plastic jerrycan met een bodem van 345x175mm.

Reacties
Facebook