Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

€ 1.265,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1659-386
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

F4X4 – VOORBUMPER SUZUKI JIMNY IV 2018-

 

SUZUKI JIMNY IV 1.5 GASOLINE 18-

Voorbumper met een lierplaat met een verwijderbare bullbar, speciaal voor de SUZUKI JIMNY IV 1.5 GASOLINE 18-  . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm tot 4 mm dik plaatstaal . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft. De bullbar is met 8 bouten aan de bumper vastgeschroefd.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik, gaten voor halogeenlampen en koplampsproeiers. De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden , maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage met koplampsproeiers. Standaard is deze bumper voorzien van bullbar bevestigingsgaten.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook