Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4x4 – ACHTERBUMPER MITSUBISHI PAJERO SPORT 96-00

€ 891,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1658-382
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4x4 – ACHTERBUMPER MITSUBISHI PAJERO SPORT 96-00

 

F4x4 – ACHTERBUMPER MITSUBISHI PAJERO SPORT 96-00

 

Achterbumper, speciaal voor MITSUBISHI PAJERO SPORT 96-00 . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik staal en de bevestigingen aan het frame zijn 5 mm dik . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift. Solide stalen constructiemaakt volledig gebruik van de bumper in het veld mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden, verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .
In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook