Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4x4 – WINCH VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO IV 06-15

€ 1.208,90 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1655-372
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4x4 – WINCH VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO IV 06-15

 

F4x4 – VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO IV 06-15

 

Voorbumper met een lierplaat speciaal voor de MITSUBISHI PAJERO IV 06-15 auto . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm dik plaatstaal en de lierplaat en framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik en vier gaten voor halogeenlampen. De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden , maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en geeft de auto een passend karakter met zijn uiterlijk .
In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur. 

Reacties
Facebook