Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO III 99-06

€ 1.210,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1653-370
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO III 99-06

 

F4X4 – VOORBUMPER MITSUBISHI PAJERO III 99-06

 

Voorbumper met lierplaat en bullbar, speciaal voor de auto MITSUBISHI PAJERO III 99-06. De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm dik plaatstaal en de lierplaat en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal. Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen tijdens handmatige afwerking.

De volgende stap is anti- corrosiebescherming bestaat in de toepassing van een zinkstof primer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk. De bumper heeft bevestigingsgaten voor beugelhandgrepen, twee gaten voor de hi-lift krik en gaten voor halogeenlampen. De solide stalen structuur zorgt voor volledig off-road gebruik van de bumper. De bumper heeft verwijderbare afdekkingen van de voorlampen, bij het vervangen van de lamp, schroeft u de grille los en komt u vrij bij de lampafdekking.

De bumper verbetert zeker het comfort van offroad rijden, maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijkverbetert de veiligheid en geeft de auto met zijn uitstraling het juiste karakter. De set bevat alle benodigde elementen voor montage. De set bevat geen extra elementen (bijv. Beugelhandgrepen, lampen, lierschuif) die mogelijk zichtbaar zijn op de foto’s. De bumper kan in sommige functies verschillen van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de overeenstemming van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in matzwart RAL 9005.

Reacties
Facebook