Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4x4 Voorbumper Nissan Navara D40 2005 tot 2010

€ 1.210,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 1616-384
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4x4 Voorbumper Nissan Navara D40 2005 tot 2010

 

Voorbumper met lierplaat en bullbar (ook zonder bullbar) , speciaal voor NISSAN NAVARA D40 05-10. De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm dik plaatstaal en de lierplaat en framebevestigingen zijn 5 mm dik. Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen. De volgende fase is de bescherming tegen corrosie, bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.
Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift jack en gaten voor halogeenlampen. Dankzij de solide stalen structuur kan de bumper volledig worden benut in het veld.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden, maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk, verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk.
In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.
De set bevat geen beugelgrepen en lampen. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijne structuur. 

Reacties
Facebook