Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 Achterbumper Land Rover Discovery 2

€ 878,90 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 10-1347
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 Achterbumper Land Rover Discovery 2

Achterbumper, speciaal voor de LAND ROVER DISCOVERY II. De hoofdstructuur van de F4X4 Achterbumper Land Rover Discovery 2 is gemaakt van 4 mm plaatstaal en de framebevestigingen zijn 5 mm dik. Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen tijdens handmatige afwerking. De volgende stap is anti- corrosiebescherming bestaat in de toepassing van een zinkstof primer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk.

Deze bumper heeft bevestigingsgaten voor de beugelgrepen, twee gaten voor de hi-lift krik en twee gaten voor het mistlicht en het achteruitrijlicht. De solide stalen structuur zorgt voor volledig off-road gebruik van de bumper. De bumper verbetert absoluut het comfort van off-road rijden, verbetert de veiligheid en geeft de auto met zijn uitstraling het juiste karakter.

De set bevat alle benodigde elementen voor montage. De set bevat geen extra elementen (bijv. Beugelhandgrepen, lampen, lierschuif) die mogelijk zichtbaar zijn op de foto’s. De bumper kan in sommige functies verschillen van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de overeenstemming van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in matzwart RAL 9005.

Reacties
Facebook