Geen producten (0)
Geen producten (0)
Alleen op bestelling
Jeepgrandcherokeezjm Jeepgrandcherokee 0
1 2
 

F4x4 Achterbumper Jeep Grand Cherokee ZJ

€ 623,70 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 10-1333
Bruto gewicht 35,00 Kg
Omschrijving

F4x4 Achterbumper Jeep Grand Cherokee ZJ

Achterbumper, speciaal voor de auto JEEP GRAND CHEROKEE ZJ. De hoofdconstructie van de bumper is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal. Het product wordt eerst met laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen door handmatige afwerking. De volgende fase is corrosiebescherming bestaande uit de positie van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper een laatste look geeft.
Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandgrepen, twee gaten voor hi-lift en montagegaten voor montage van het wiel en montage van de bus.

In de set vind je alle benodigde elementen voor montage.
De set bevat geen extra elementen (bijv. Beugelhandgrepen, lampen, lierschuif) die mogelijk zichtbaar zijn op de foto's. De bumper kan in sommige functies verschillen van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet gekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005

Reacties
Facebook