Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

F4x4 Achterbumper Jeep Grand Cherokee

€ 623,70 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 10-1332
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4x4 Achterbumper Jeep Grand Cherokee WJ 99-04

Achterbumper, speciaal voor de auto JEEP GRAND CHEROKEE WJ 99-04. De hoofdconstructie van de bumper is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal. Het product wordt eerst met laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen door handmatige afwerking. De volgende stap is de anticorrosiebescherming die bestaat uit het plaatsen van een zinkpoederprimer en een poedercoating die de bumper een laatste look geeft.
Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandgrepen, twee gaten voor de hi-lift en montagegaten voor het monteren van het wiel

In de set vind je alle benodigde elementen voor montage.
De set bevat geen extra elementen (bijv. Beugelhandgrepen, lampen, lierschuif) die zichtbaar kunnen zijn op de foto's. De bumper kan in sommige functies verschillen van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet gekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005.

Reacties
Facebook