Geen producten (0)
Geen producten (0)
Alleen op bestelling
Landroverdefender Landroverdefender 0 Landroverdefenderzderzakprzodbezbullbara
1 2 3
 

F4x4 Voorbumper Land Rover Defender 110

€ 1.045,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 10-1331-417
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4x4 Voorbumper Land Rover Defender 110

Dit artikel is alleen geschikt voor een Defender ZONDER airco. Heeft u een airco kies deze versie dan in de optie lijst.

Voorbumper met plaat voor lier en bullbar, speciaal voor LAND ROVER DEFENDER 110.

De hoofdbumperconstructie is gemaakt van 4 mm dik blad en de plaat voor de lier en framebevestigingen 5 mm dik. Het product wordt eerst met laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen door handmatige afwerking. De volgende fase is corrosiebescherming bestaande uit de positie van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper een laatste look geeft.
Deze bumper heeft bevestigingsgaten voor beugelgrepen, twee gaten voor hi-lift en gaten voor halogeenlampen. De solide stalen constructie maakt een volledige bediening van de bumper in het veld mogelijk. De bumper heeft afneembare afdekkingen voor de voorlichten, bij het vervangen van de gloeilamp, de truss losschroeven en vrij in de lampenkap komen.

F4x4 Voorbumper Bullbar Land Rover Defender 110

In de set vind je alle benodigde elementen voor montage.
De set bevat geen extra elementen (bijv. Beugelhandgrepen, lampen, lierschuif) die mogelijk zichtbaar zijn op de foto's. De bumper kan in sommige functies verschillen van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet gekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005.

 

Reacties
Facebook