Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Raptor Liner 5 liter kleurbaar

€ 195,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Raptor Liner 5 liter kleurbaar

 

Raptor liner van U-POL op urethaan basis staat bekend om de enorm sterke en duurzame werking. Raptor Liner beschermt bovendien ongeloofelijk goed tegen roest, zout, vochtigheid en hoge temperaturen. Hiermee kan je zelf de oudste materialen met de meest versleten lak als nieuw maken. Erg populair bij pick-ups of wagens waar de laadruimte intensief wordt gebruikt. Door zijn urethaan basis is Raptor Liner ook UV-bestendig, wat resulteerd in een kleur die niet zal verkleuren.

Door zijn harde en waterdichte hechting op onder andere metaal, hout, cement, baksteen etc. krijg je als het ware een krasbestendige laag die jaren meegaat. 

Raptor Liner is enorm gemakkelijk in gebruik door de Fill-SHAKE-SHOOT® methode. Gewoon de bijgeleverde verharder in de bus gieten, goed opschudden (ongeveer 2 minuten) op je spuitpistool schroeven en aanbrengen. 


Deze Raptor Liner 5 Liter Kleurbaar omvat:

  • 1 x 5 liter blik kleurbare Raptor Liner

De benodigde verharder dien je apart te bestellen

Deze Raptor Liner van U-POL kan je zowel spuiten of verven met de verfrol. Hierdoor is het een universeel en makkelijk te gebruiken product. Door de grove textuur is Raptor Liner van U-Pol ook zeer vergevensgezind op vlak van spuitfouten. 

Raptor Liner aan brengen is erg gemakkelijk:

  1. Materiaal opschuren
  2. Materiaal ontvetten
  3. Eventueel een primer aanbrengen en laten drogen
  4. Eerste laag Raptor Liner aanbrengen
  5. Aangebrachte laag laten drogen

Raptor Liner op kleur (laten) brengen:

Deze kleurbare (Tintable) Raptor Liner is pigmentloos en kan op kleur gebracht worden door elke RAL-kleur er aan toe te voegen.

 

 

 

Reacties
Facebook