Geen producten (0)
Geen producten (0)

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY III BENZINE 05-12

€ 792,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY III BENZINE 05-12

 

F4X4 – ACHTERBUMPER SUZUKI JIMNY III BENZINE 05-12

 

Achterbumper speciaal voor SUZUKI JIMNY III BENZINE 05-12 . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik staal en de bevestigingen aan het frame zijn 5 mm dik . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en de juiste vorm wordt verkregen tijdens handmatige afwerking . De volgende fase is anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederbasis en poedercoating die de bumper zijn definitieve vorm geeft verschijning.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik en vier gaten voor richtingaanwijzers en stop-positielampen.De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden, verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .
In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook