Geen producten (0)
Geen producten (0)
Alleen op bestelling
Rye 4x4 winchbumper high profile Rye 4x4 winchbumper high profiledd Ril patrol Img20190610131627 Low profile y61 510x510 0
1 2 3 4 5
 

Winchbumper High Profile Y61

€ 1.320,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 6 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 447-493
Netto gewicht 45,00 Kg
Bruto gewicht 75,00 Kg
Omschrijving

Winchbumper High Profile Y61

 

Bumper ontworpen voor Nissan Patrol Y61 (1998 - 2003) Gemaakt uit staal met dikte 4mm. De bevestigingspunten zijn gemaakt uit 5mm staal. Alle stukke van de bumper zijn met de laser-cutter gesneden, gebogen over de kantpers, verzinkt en uiteindelijk gepoedercoat.

De bumper is voorzien van Hi-Lift krik-punten.

Bumper is voorzien van een Heavy-Duty winchbak.

**Lampen, shackles en winch zijn niet inbegrepen**

Voorbumper met een lierplaat en een bullbar, speciaal voor de NISSAN PATROL Y61. De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal en de lierplaat en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal.

Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen. De volgende fase is de bescherming tegen corrosie, bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en een poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft. Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik en twee gaten voor halogeenlampen.

De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk. De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden, maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk, verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk. In de set vind je alle benodigde elementen voor montage.De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto's zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen.

De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook