Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tembo 4x4 Roofrack Defender 130 XL 3,50m - TBLR03XL

€ 1.755,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2 weken
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 355 x 140 x 0 cm
Omschrijving

Tembo 4x4 Roofrack Defender 130 XL 3,50m - TBLR03XL

 


ROOFRACK LR 130 3,50m lang beschikbaar in zwart, zilver en elke andere RAL kleur.
Past op een standaard HCPU met softtop of aluminium hardtop (geen Williams of Truckman)


ZIJLADDER als optie beschikbaar

LET OP: de montage van dit roofrack is niet aan te bevelen voor de Doe Het Zelver daarom wordt de montage in de werkplaats van FD4x4 Shop gedaan en is inbegrepen in de prijs van dit roofrack!

Dit roofrack kan niet worden opgestuurd binnen Nederland en België ivm de afmetingen!

Waarom een Tembo 4x4 roofrack?
 Het Tembo 4x4 Roof Rack is het eerste product dat geproduceerd is onder de merknaam Tembo 4x4 en is de basis voor bijna elk avontuur! Wilt u kampeerspullen of reservewiel meenemen of een daktent monteren? Dit is allemaal mogelijk met het Tembo 4x4 Roof Rack!

Ontworpen met de laatste 3D-CAD techniek Tembo 4x4 roofracks zijn gemaakt van hoogwaardig 6063 aluminium . De vloerprofielen worden gelast voor minimale geluidsbelasting. Onze unieke vloerprofielen bieden stabiliteit en flexibiliteit met bijna onbeperkte montage mogelijkheden. De gootklemmen zijn gemaakt uit RVS. De basis is een stevig gelast frame waar de balken op liggen, hierop kunt u de accessoires monteren. Afneembare railing voor eenvoudige montage van daktenten etc. Unieke gegoten aluminium poot voor maximale stabiliteit & design. De Roof Racks worden met de hand gelast, met oog voor detail. Onze ervaren lassers weten wat ze doen en zorgen ervoor dat elk Roof Rack een betrouwbare partner is voor al uw off-road avonturen. Lichtgewicht en stevig genoeg voor de zwaarste ladingen. Rubber goot beschermers om beschadigingen te voorkomen en om extra grip in de regengoot te creëren. Laag zwaartepunt. "Made in Holland" voor constante kwaliteit en korte levertijden.

Er is een volledige lijn 4x4 accessoires beschikbaar:  

Daktenten
Jerrycan houders
Reservewiel drager
High-lift jack
EtceteraReacties
Facebook