Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tembo HD Voorbumper Defender Original

€ 1.465,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 1395-182
Bruto gewicht 40,00 Kg
Omschrijving

Tembo HD Voorbumper Defender Original Look - TB1005

De nieuwe Tembo 4x4 Defender bumper is nu beschikbaar! Deze bumper geeft u de optie om lampen en parkeersensoren toe te voegen aan uw Defender zonder het originele uiterlijk aan te passen.
 
Bij een originele Defender bumper is het mogelijk om lampen en parkeersensoren toe te voegen, maar dit is tijdrovend en komt het uiterlijk van uw Defender vaak niet ten goede. Dus waarom gaat u niet voor de origineel uitziende Defender bumper van Tembo 4x4, waar dit wel tot de opties behoort?
 
De nieuwe “original look” Tembo 4x4 Defender bumper past op alle Defender modellen vanaf 1990!
De bumper is zo ontworpen dat het uiterlijk van uw Defender origineel blijft, maar dat uw Defender toch iets unieks heeft.
 
Verlichting en/of parkeersensoren zijn optioneel. Dit zijn geen opties bij een originele Defender bumper. Verlichting is makkelijk te bevestigen aan de Tembo 4x4 Defender bumper, inclusief beschermkappen. Als u de verlichting als optie kiest, bieden wij u Vision X verlichting aan. De verlichting wordt gemonteerd binnenin de bumper en van achteren afgedicht om ze te beschermen tegen diefstal, stenen, takken en alles wat u nog meer aantreft op uw wereldreis of off-road avontuur.
 
De bumper is ontworpen en gefabriceerd in Nederland, van 5mm dik gehard staal, met zwarte poedercoating. De bumper is zo ontworpen dat de originele rubberen eindkappen erop passen en het originele uiterlijk van uw Defender behouden blijft.

Reacties
Facebook