Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Sk k4 2 Sk relais 2 768x512
1 2
 

4SKY Kabelboom met 2 DT connectoren, schakelaar, relais en zekeringhouder

€ 44,42 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Kabelboom met 2 DT connectoren, schakelaar, relais en zekeringhouder

 

Met deze SK-K4 kabelboom met 2 DT connectoren kunt u eenvoudig en snel de nieuwe lampen aansluiten. Deze aansluitset is ook geschikt voor het aansluiten van een 2 Led light bars, meerdere Ledverstralers of Led werklampen. Deze aansluitset is belastbaar tot een maximaal vermogen van 2x 180 watt. De zekeringhouder is IP65 en is geschikt tot maximaal 30 ampère.

Het relais is 12V en daarmee geschikt voor alle led-verlichting indien deze wordt aangesloten op een accu van 12V. Indien u een Ledbar, Ledverstraler of Led werklamp wil aansluiten op 24V, dient u het relais te vervangen.
Het grote voordeel van deze aansluitset is, dat het installeren van led verlichting met deze aansluitset vrij eenvoudig is. Met een klein beetje inzicht en geduld, bespaart u zeer veel tijd en geld daar u geen losse onderdelen hoeft te kopen en te koppelen.
Afstandsbediening is koppelbaar :
Deze kabelboom is volledig voorgemonteerd.
Ook is het mogelijk om later een afstandsbediening te koppelen aan deze aansluitset. Daar is rekening mee gehouden door gebruik te maken van een speciale connector, die ook verwerkt is in deze kabelboom.
 
 
Reacties
Facebook