Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Kabelboom met 3 stands schakelaar 4sky lights 510x509 Relais 12v kabelboom sk k7  510x497 Aansluitpolen accu kabelboom sk k7 met switch Schakelaar kabelboom sk k7 met switch Schakelaar kabelboom sk k7 met switch close up Zekeringhouder kabelboom sk k7
1 2 3 4 5 6
 

4SKY Kabelboom met 3 stands schakelaar, zekeringhouder en relais

€ 45,01 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

4SKY Kabelboom met 3 stands schakelaar, zekeringhouder en relais

De SK-K7 is een universele kabelboom met 3 stands schakelaar, zekeringhouder en relais. Deze kabel set is ook ideaal te gebruiken voor het inschakelen van een Led werklamp, Ledbar, Led breedstraler of Led verstraler.
De kabel set is ook zeer eenvoudig in gebruik en aansluiten is zeer eenvoudig. Deze kabelboom is geschikt voor iedere Ledbar en led werklamp, Led verstraler of breedstraler tot een vermogen van 300 watt. Deze kabelboom is geschikt voor een spanning van 12 V. Indien er sprake is van een spanning van 24 V dient u gebruik te maken van een ander relais.

Kabelboom met 3 stands schakelaar geschikt voor bedienen DRL, positielicht van Ledbar, Led verstraler/ Led breedstraler

De schakelaar die geleverd wordt bij deze kabelboom heeft 3 standen. Het voordeel hiervan is dat er ook meerdere bronnen kunnen worden ingeschakeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DRL of positielicht van een Ledbar, Led verstraler of Led breedstraler.

Lengte van Relais tot accu is 50 cm
Lengte van Relais tot einde kabel is 300 cm
Lengte van Relais tot schakelaar is 290 cm

Reacties
Facebook