Geen producten (0)
Geen producten (0)

Compacte Led verstraler 50 watt 4 Inch ECE R112

€ 128,75 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Compacte Led verstraler 50 watt 4 Inch ECE R112

De Sk102 is een zeer compacte led verstraler 4 inch 50 watt met een zeer bijzondere uitstraling. De diameter is slechts 11 cm. De uitstraling van deze compacte verstraler is bovendien vrij uniek. Leds produceren hitte en een van de redenen dat de prestatie minder wordt is door de warmte ontwikkeling. Wanneer de warmteontwikkeling beter wordt gereguleerd, kunnen de prestaties omhoog. Doordat de warmteafvoer goed geregeld is presteren deze leds maximaal en voordeel hiervan is dat het rendement van de leds hoger wordt.

Details compacte Led verstraler 4 inch 50 watt

De lichtopbrengst van deze led verstraler 4 inch 50 watt is 3500 lumen. Dit model is ook een spot Beam versie wat wil zeggen dat het lichtbeeld bovendien mooi gebundeld wordt. De bevestiging van deze led verstraler is vrij eenvoudig. De verstraler hangt als het ware in een RVS beugel. Het voordeel hiervan is dat de lamp gemakkelijk is te verstellen naar de gewenste stand. Daarnaast heeft u minder last van trillingen omdat de verstraler zeer stabiel is door de montage aan weerszijde Bij deze verstraler worden rvs bouten en moeren geleverd. Deze verstraler is opgebouwd met 5 high power 10 watt Cree leds.

De SK102 heeft een diameter van 11cm. Aan de bekabeling is een DT connector gemonteerd waardoor montage zeer eenvoudig wordt. 4SKY Lights levert speciale kabels compleet met connector, relais en schakelaar.

 

Toepassing:

Deze Led Verstraler is inzetbaar voor diverse doeleinden. De belangrijkste is de motor. Een weg motor heeft vaak weinig ruimte voor opbouw van verstralers. De meeste modellen zijn te groot of de opbouw is niet eenvoudig. Met dit model zijn er meer mogelijkheden. Eventueel kunnen wij voor dit model ook andere brackets leveren.

Specificaties:

Voltage : 9-32V
Lumen: Raw 3500
Wattage : 50 watt
Verbruik: 4,16 Ampere
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R10 R112
Waterdicht: IP67
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds :5 x 10 watt
lichtbeeld: Verstraler
Behuizing: Aluminium
Reflector: Chrome
Glas: Polycarbonaat
Diameter 4 inch ( 11 cm )

Reacties
Facebook