Geen producten (0)
Geen producten (0)

Slimline Led Light Bar 17 Inch 45 watt 12V – 24V

€ 159,65 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Slimline Led Light Bar 17 Inch 45 watt 12V – 24V

De 4sky Slimline Led Light Bar 45 watt is een zeer compacte Led light bar en geschikt voor diverse doeleinden. Deze Slimline Led Light Bar heeft 15 Cree leds en is leverbaar met alleen Led verstralers of Led breedstralers of indien u graag beide mogelijkheden zou willen hebben, kies dan voor de combo van Led breedstralers en Led verstralers die samen in een behuizing zijn ingebouwd.

Het verbruik van deze Slimline Led Light Bar is 45 Watt waardoor het stroomverbruik uitkomt op slechts 3,75A. Deze Led light bar is uniek door zijn compactheid en ideaal te monteren op scooters, trikes, buggy’s, quads, vrachtwagens en andere voertuigen die een accu hebben met een voltage van minimaal 9 Volt.

Deze Led light bar is geschikt voor temperaturen van min 40 tot plus 85 graden. Dit model kan ook op 2 manieren worden bevestigd. Zowel aan de onderzijde als aan zijkanten zijn bevestigingspunten. De brackets voor de montage aan de onderzijde en de voetjes voor montage aan de zijkanten worden standaard bijgeleverd. De led light bar is IP67 waardoor deze led light bar stofdicht en waterbestendig is tot 1 meter diepte gedurende een tijd van max 30 min.

Meer informatie over een led verstraler, led breedstraler of combo

Zijn er na het lezen van deze informatie nog veel onduidelijkheden ? Zou u graag ook iets meer willen weten over de verschillen tussen een Led breedstraler of een Led verstraler ? Klik dan eens op de knop INFO bij ons op de website. Daar staat veel informatie over diverse andere onderwerpen.

Ook als er bijvoorbeeld vragen zijn over Lumen, garantievoorwaarden of montage kunt u ook bij deze rubriek veel bruikbare info terugvinden. Voor de montage hebben wij ook een installatiekitt in het pakket. Deze kabelboom is ook speciaal gemaakt voor het aansluiten van een Ledbar, Ledbalk, led verstraler en led werklamp. De kabelboom bestaat uit een relais, zekering en schakelaar.

Technische informatie over de Slimline Led Light Bar combo

. Vermogen: 45W
. Voltage: 9-32V
. Lumens Raw: 4050 lm
. LEDs: 15PCS*3W(CREE LED)
. Afmetingen: 435*44*74mm
. Lichtpatroon: verstraler of breedstraler of combo
. Levensduur leds: 50000 hours
. Kleurtemperatuur leds: 6500K
. Temperatuur werkbaar: -40~ 85℃
. IP waarde: IP67

   
Reacties
Facebook