Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Sk1205s ledbar slimline zero glare 50 watt 2
 

Ledbar Zero Glare Slimline 60 watt R112 gekeurd

€ 225,06 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Ledbar Zero Glare Slimline 60 watt

Ledbar Zero Glare Slimline 60 watt heeft als kenmerk dat deze nauwelijks verstrooiing geeft van het lichtbeeld. De SK1205 Slimline is qua model en vormgeving redelijk uniek. Door de speciale reflectoren krijgt u een heel mooi en egaal verdeeld licht. Dit in tegenstelling tot de vaak grotere led-bars die werken met ronde reflectoren. Bij deze modellen ziet men vaak een “overkill “van licht op bepaalde plaatsen. Dit model is ook gekeurd met een ECE R112 en mag dus worden aangesloten op groot licht. Wel moet er sprake zijn van symmetrie. Dus officieel 2 led-bars in combinatie met 2 koplampen. De schakeling met groot licht mag alleen wanneer het referentie getal van zowel de led-bars als de koplampen beneden de 100 uitkomt.

De Ledbar Zero Glare Slimline  kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Montage hiervan is zeer eenvoudig. De bevestiging van dit model is niet alleen aan de onderkant mogelijk maar kan ook worden gemonteerd met behulp van steuntjes aan de zijkant.

Montage van 2 modellen boven elkaar is bij dit model niet mogelijk. Dit model is niet leverbaar met een geel polycarbonaat glas.

Het vermogen van deze ledbar Zero Glare Slimline SK1205 Slim is 60 watt en Raw lumen is ongeveer 5000. 5000 lumen staat ongeveer gelijk aan 10 stuks 50 watt halogeen verstralers. De compacte led-bar wint aan populariteit omdat deze makkelijk in te bouwen is en geschikt voor de rallysport. Bij de rallysport is steeds meer vraag naar led rallylampen en daarbij ook verlichting met een ECE typegoedkeuring, dit model voldoet aan deze eisen dus ideale led rallylampen.

Toepassingen Ledbar Zero Glare Slimline

Door zijn compactheid en een niet gering vermogen is dit model voor veel verschillende doeleinden geschikt. De Ledbar wint steeds meer aan populariteit maar er is ook steeds meer vraag naar led-bars die eenvoudig te monteren zijn. Dit model is makkelijk in te bouwen in bijvoorbeeld een Gril van een auto. Maar ook in de rallysport zeer gewild door het laag gewicht van deze ledbar. De 4×4 liefhebber van bijvoorbeeld een Jeep, toyota, Landrover, nissan etc etc maar ook de quad en buggy liefhebbers zien dit soort ledbars als een goede aanvulling op de huidige verlichting.

Specificaties:

Voltage : 10-32V
Lumen: Raw 5000
Wattage : 60 watt
Ampirage: 4,17 Ampere
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R112 R10
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds :5 x 10 watt CREE XTE
Lichtbeeld: Verstraler ( spot Side-emitting )
Behuizing: Aluminium
Reflector: Chrome
Glas: Polycarbonaat

Reacties
Facebook