Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ledbar Zero Glare Uno met R112 35 watt

€ 195,70 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Ledbar 45 watt Zero Glare UNO

Ledbar 45 watt Zero Glare UNO heeft als kenmerk dat deze weinig of geen verstrooiing geeft van het lichtbeeld. De Ledbar 45 watt Zero Glare UNO SK1203 is een zeer compact model maar dit is wel een model met veel mogelijkheden. Door de speciale reflectoren krijgt u een heel mooi en egaal verdeeld licht. Dit in tegenstelling tot de grotere led-barren die vaak met ronde reflectoren zijn uitgerust. Bij deze modellen ziet men vaak een “overkill “van licht op bepaalde plaatsen. Dit model is gekeurd met een ECE R112 en mag dus worden aangesloten op groot licht. Wel moet er sprake zijn van symmetrie. Dus officieel 2 led-barren in combinatie met 2 koplampen. De schakeling met groot licht mag alleen wanneer het referentie getal van zowel de led-bars als de koplampen beneden de 100 uitkomt.

Maar let op! Dit model uit de Zero Clare Uno serie is niet leverbaar met een geel glas. Het voordeel van geel glas is, dat er bij mist of sneeuwval nauwelijks sprake is van verblinding.  Anderzijds biedt dit model wel veel andere mogelijkheden. Later meer hierover. De bevestiging van dit model is standaard aan de zijkant. De montage hiervan is zeer eenvoudig. Dit model heeft ook de mogelijkheid voor bevestiging aan de onderkant, en om dit model te koppelen. D.m.v. Brackets kunt u dit model langer maken.

Het vermogen van deze ledbar Zero Glare Uno SK1203 is 35 watt en Raw lumen is ongeveer 4000 lumen en dat staat ongeveer gelijk aan 8 stuks 50 watt halogeen verstralers. De compacte led-bar wint aan populariteit, doordat deze makkelijk in te bouwen is en geschikt is voor meerdere doeleinden waaronder bijvoorbeeld de rallysport. Bij de rallysport is steeds meer vraag naar verlichting met een ECE type goedkeuring.

Toepassingen;

Natuurlijk is deze ledbar ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Deze ledbar is universeel en past in principe op bijna iedere auto. Dus ook zeer geschikt voor gebruik op de openbare weg. Maar als u veel off road gaat rijden en heeft u een 4×4 zoals bijvoorbeeld een: 4×4 Landrover, 4×4  Jeep, 4×4 Toyota etc etc dan gaat u aan dit model zeer veel plezier beleven. Ook is dit model prima te gebruiken indien u in het bezit bent van een 4×4 buggy of Quad. Dit compact model laat zich gemakkelijk inbouwen en ondanks zijn compacte vormgeving een echte “licht killer “..

Specificaties:

Voltage : 10-32V
Lumen: Raw 4000
Wattage : 45 watt
Ampirage:  2,22 Ampere
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R112 R10
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds : 3x 15 watt high power quality ETI led
Lichtbeeld: Verstraler ( spot Side-emitting )
Behuizing: Aluminium
Reflector: Chrome
Glas: Polycarbonaat

Reacties
Facebook