Geen producten (0)
Geen producten (0)

Led verstraler 60 watt 7 Inch Chrome ECE R112 R10 met positielicht

€ 195,70 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Led verstraler 60 watt 7 Inch Chrome ECE R112 R10 met positielicht

De Sk1205 R led verstraler 60 watt Chrome is een 7 inch verstraler en maakt gebruik van TIR optic. ( total internal reflection ) TIR optics is een combinatie van een lens met een reflector waardoor het rendement van de lichtopbrengst nog hoger wordt. Meer weten over deze technologie klik dan HIER.
Leds produceren hitte en een van de redenen dat de prestatie minder wordt is door de warmte ontwikkeling. Wanneer de warmteontwikkeling beter wordt gereguleerd, kunnen de prestaties omhoog. Bij deze verstraler wordt gebruik gemaakt van ETM technologie. ( Electronic Thermal Managment ) Het voordeel hiervan is dat het rendement van de leds hoger wordt.

Om de prestaties en kwaliteit te waarbogen is deze led verstraler getest onder de zwaarste omstandigheden. Denk hierbij aan een zoutwatertest en vibratietest. Door de betere coating is deze led verstraler ook beter bestand tegen zoutwater. Concluderend, de aluminium behuizing wordt minder snel aangetast.

Details Led verstraler 60 watt

De lichtopbrengst van deze led verstraler 60 watt Chrome is 5400 lumen. Dit model is een Euro Beam versie wat wil zeggen dat het lichtbeeld mooi verspreid wordt van links naar rechts. De bevestiging van deze led verstraler is vrij eenvoudig. Aan de onderzijde heeft deze led verstraler een verstelbaar bevestigingspunt. De bevestiging bestaat uit een stevige voetplaat en in deze voetplaat zitten “slob gaten “zodat het afstellen heel eenvoudig is. Bij deze verstraler worden rvs bouten en moeren geleverd. Verder is dit model uitgevoerd met een Breather. Hieruit volgt een betere vocht en lucht regulatie. Het voordeel hiervan is dat eventuele condens problemen zich minder snel voordoen.

De SK1205 R Chrome heeft een diameter van 18cm en is ook leverbaar in Zwart. Dit model heeft ook positielicht en deze is ook gecertificeerd met ECE R7 . Aan de bekabeling is een DT connector gemonteerd. De DT connector is waterdicht en daardoor worden eventuele vochtproblemen voorkomen.

Technische eisen en wet en regelgeving

Wanneer u verstralers gaat monteren dan zijn hier wel regels aan verbonden. Wanneer u deze wil gaan aansluiten op het groot licht dan is dit mogelijk. Wel moet u met enkele zaken rekening houden. Mocht het zijn dat u hier meer over wil weten ga dan naar onze INFO pagina voor meet tekst en uitleg.

Toepassing:

Deze Led Verstraler is inzetbaar voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de 4×4 offroad auto, vrachtwagen, buggy, quad, bedrijfsvoertuig maar ook landbouwmachines of op werkmaterieel. Door de speciale lens en certificering krijg u een heel mooi verspreid lichtbeeld.

Specificaties:

Voltage : 10-36V
Lumen: Raw 5400
Wattage : 60 watt
Verbruik: 5 Ampere
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R10 R112 R7
Waterdicht: IP68
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds :12 x 5 watt , 4 x 1 watt positielicht
lichtbeeld: Verstraler
Behuizing: Aluminium / ABS
Reflector: chrome
Glas: Polycarbonaat
Diameter 7 inch ( 18 cm )

Reacties
Facebook