Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
7001 7001 1 7001 3 7001 2
1 2 3 4
 

Led verstraler / werklamp 7 inch R10 gekeurd 60 watt 5400 lumen

€ 225,06 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Led verstraler / werklamp 7 inch R10 gekeurd 60 watt 5400 lumen

Led verstraler werklamp / zoeklamp SK7001 is een Led verstraler die voor veel doeleinden geschikt is. In 2016 zijn deze lampen gebruikt voor Rescue schepen op de Europese wateren bij Griekenland. Deze mensen komen niet alleen bij daglicht in de Europese wateren. Juist. Het bruggetje is dat 4SKY bij duisternis te hulp schiet. Tussen de plezierjachten ligt deze RIB. Met een soort lichtmast voorin. Twee stuks SK 7001 zijn op de mast gemonteerd. Dikke LED pitten met een ongelofelijk bereik.

De SK7001 is een led verstraler / werklamp met 9 CREE Leds. De Led is van Cree en heeft ongeveer 30% meer lichtopbrengst dan de led van Epistar. De SK7001 is niet alleen leverbaar als verstraler maar ook als combo. De beam Angle bij de verstraler is 8 graden. Dit model is ook leverbaar met een speciale beugel. Op verzoek kan deze worden besteld. Standaard wordt deze geleverd zoals op de hoofdfoto !!!!! ( links onder )

Waterdicht IP67

Deze led verstraler werklamp / zoeklamp is gecertificeerd met IP 67.  IP67 wil zeggen stofdicht en waterbestendig tot 1 meter diepte gedurende een tijd van max 30 min. De behuizing is van Aluminium en de SK7001 is bestand tegen temperaturen van -40 tot 60. De SK7001 wordt geleverd met een mounting Bracket.
Met een gewicht van 2,5 KG behoort deze verstraler tot de zwaardere klasse verstralers. De led verstraler heeft een diameter van 18 cm en een hoogte van 21,5 cm.

Deze led verstraler werklamp / zoeklamp is Uniek door de speciale glazen lens. Door het speciaal geslepen glas wordt het resultaat nog beter en krijg je een hele mooie aftekening van het licht maar bovendien ideaal te gebruiken als zoeklicht op bijvoorbeeld een binnenvaartschip. Deze verstraler met parabool lens heeft ook een uniek mooie uitstraling. De prijs is per  stuk !!!

Specificaties

 • LED Vermogen: 60W
 • Verbruik: 9V – 60V DC
 • Stroomverbruik : 12V 5A  24V  2,5A
 • Lichtopbrengst: 5100 lm
 • Waterdichtheid: IP 67
 • Kleur: zwart
 • Kleur temperatuur: 6500K
 • Materiaal:  aluminium behuizing
 • Lens material: Polycarbonaat
 • Bevestigings materiaal: RVS
 • Licht patroon: Spot (8 degree)
 • Gewicht : 2500 gram
 • ECE R10 gekeurd

Technische eisen

Voertuigen die op de openbare weg worden gebruikt moeten aan technische eisen voldoen. Voor de meeste voertuigen zijn er toelatingseisen. Dat geldt voor alle voertuigen die een kenteken moeten voeren waaronder ook land- en bosbouwtrekkers. De typegoedkeuring of individuele goedkeuring van deze voertuigen gebeurt op basis van in EU- of ECE-verband overeengekomen criteria. Daarnaast zijn er permanente eisen, d.w.z. eisen waaraan voertuigen moeten (blijven) voldoen als ze van de openbare weg gebruik maken. Zij gelden voor alle wegvoertuigen, dus bijvoorbeeld ook voor fietsen. Naast mogelijke controles op straat zijn er voor auto’s en bussen periodieke keuringen (apk).

Het ministerie van verkeer

Het ministerie van verkeer controleert periodiek of er op verkooppunten wordt voldaan aan bepaalde eisen en consumenten niet worden misleidt in het verkoopproces. Ook wordt er streng gekeken of documenten die behoren tot ECE goedgekeurde led verlichting in orde zijn. Het ministerie is toezichthouder maar geen controlerende instantie. De controlerende instantie zijn o.a het RDW, de politie en APK keurings stations.
De controlerende instanties zullen vooral toezien dat permanente rijverlichting is voorzien van een ECE typegoedkeuring. Meestal is deze te herkennen aan de E die in het glaasje staat.
Onder permanente rijverlichting zijn koplampen een mooi voorbeeld. Deze moeten voldoen aan de toelatingseisen zoals deze door de Europese Unie zijn opgesteld. Het vervangen van bijvoorbeeld de hallogeen lampjes met Led bulbs zal nooit worden toegestaan. Het lichtbeeld in deze Units zijn namelijk nooit gekeurd met de Led lampjes.

 
Reacties
Facebook