Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Led koplamp 7 inch black met ece typegoedkeuring r112  r10  r7 Sk112 led koplamp r112 gekeurd high low beam positielicht  0 Sk112 r112 gekeurd led koplamp high low beam positielicht high beam 0 Sk112 r112 gekeurd led koplamp high low beam positielicht low beam  0
1 2 3 4
 

Led Koplamp 7 inch Black met ECE Typegoedkeuring R112 – R10 – R7

€ 408,65 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Led Koplamp 7 inch Black met ECE Typegoedkeuring

 

Led koplamp 7 inch black SK112 van 4SKY Lights is een echte high performance LED-koplamp die is ontworpen om uw huidige 7 inch halogeen koplamp te vervangen. Deze led koplamp biedt u een superieure zichtbaarheid, veiligheid en duurzaamheid, waardoor dit een van de meest geavanceerde LED-koplamp is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Deze led koplamp is volledig gekeurd met een ECE R112 , R10 en R7 . Het grote voordeel van deze led koplamp is dat u nooit meer een lamp hoeft te vervangen! De behuizing van spuit giet aluminium biedt ook maximale bescherming en is ook zodanig ontwikkeld dat de warmte afvoer goed geregeld is. Deze led koplamp heeft op de weg een krachtigere lichtverdeling en heeft natuurlijk een functie voor groot licht, dimlicht en positielicht.

Deze donkere led-koplamp is eenvoudig te monteren en bovendien heeft deze een ingebouwd anti-flicker harness. Bij de modellen van Jeep en met name de Jeep JK kon dit problemen geven. Met dit model heeft u daar beslist geen last van. Dit model is ook leverbaar in een Chrome versie.

Technische specificaties

– UV-bestendige chroomreflector met beschermende coating
– UV-bestendige acryllens met 96% transparantie
– Hoogwaardige en aluminium gegoten behuizing
– hoge kwaliteit Cree Led`s
– super heldere glasoptiek( Polycarbonaat )
– met E-13 / ECE R112, R10, r7 / CE / ROHS-goedkeuringsmerk (niet een goedkope replica)
– kleurtemperatuur 5000-6000 Kelvin

Technische Details:

– Positielicht: 8W
– dimlicht: 30W
– Grootlicht 42W
– Behuizing: zwart, gegoten aluminium
– Kleurtemperatuur: 6000-6500K
– Werktemperatuur: -40-85 graden
– Levensduur meer dan 20.000 uur
– Polycarbonaat versie, bijna onbreekbaar
– waterdicht / stofdicht / schokbestendig
– incl. H4 en H4 tot H13 converter

Vaak wordt er gevraagd naar de wet en regelgeving. Wat mag wel en wat mag niet. Is een ECE Typegoedkeuring voldoende of gaat het alleen om het lichtbeeld. Wat bij schade wanneer de led koplampen hier een rol in spelen. Deze vragen hebben wij uitgebreid uitgelicht en deze informatie kunt u teruglezen bij INFO.

Op dit moment zijn er veel replica’s die worden verkocht. Denk hierbij aan replica’s van bijvoorbeeld het merk JW Speaker. Het monteren van replica koplampen is niet zonder risico. Bij schade veroorzaakt door ongekeurde rij-verlichting kan zeer grote consequenties hebben.

Toepasbaarheid.

Deze led koplamp kan o.a. worden gemonteerd in een JEEP JK of JEEP TJ. Naast dit merk past deze Led Koplamp bijvoorbeeld ook in modellen van Harley, landrover , Volkswagen , Toyota , en meerdere modellen die gebruik maken van een 7 Inch halogeen koplamp.

Kijk ook eens op terrein.nu voor een kort artikel dat is geschreven door Martin Brink

https://terrein.nu/magische-materialen/led-koplamp-7-inch/

Reacties
Facebook