Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Sk301 verstraler met drl 9 inch voor vrachtwagen Sk301 verstraler met drl 9 inch 1 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen 19 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen lichtpatroon 3 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen 5 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen afmetingen 2 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen 10 Sk301 verstraler met drl 9 inch voor truck of vrachtwagen 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

Led verstraler 65 watt 9 Inch ECE R112 R10 R7 met positielicht

€ 408,65 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Led verstraler 65 watt ECE R112 R10 R7 met Positie verlichting

De Sk301 led verstraler 65 watt is een 9 inch verstraler met een zeer bijzondere uitstraling. De uitstraling van deze verstraler is bovendien vrij uniek en door de opbouw van het reflector systeem ontstaat ook een zeer mooi verspreid lichtbeeld. Leds produceren hitte en een van de redenen dat de prestatie minder wordt is door de warmte ontwikkeling. Wanneer de warmteontwikkeling beter wordt gereguleerd, kunnen de prestaties omhoog. Doordat de warmteafvoer goed geregeld is presteren deze leds maximaal en voordeel hiervan is dat het rendement van de leds hoger wordt.De buitenrand van deze 9 inch verstraler is van roestvrij staal. Het voordeel hiervan is dat deze langer mooi blijft als wanneer er sprake is van een verchroomde rand.

Details Led verstraler 65 watt

De lichtopbrengst van deze led verstraler 65 watt is 5400 lumen. Dit model is ook een Euro Beam versie wat wil zeggen dat het lichtbeeld bovendien mooi verspreid wordt van links naar rechts. De bevestiging van deze led verstraler is vrij eenvoudig. Aan de onderzijde heeft deze led verstraler een verstelbaar bevestigingspunt. De bevestiging bestaat uit een stevige voetplaat en deze voetplaat is ook verstelbaar. Het voordeel hiervan is dat de lamp gemakkelijk is te verstellen naar de gewenste stand. Bij deze verstraler worden rvs bouten en moeren geleverd. Ook heeft deze verstraler een speciale kap die eventueel aan de voorzijde op de verstraler geklemd kan worden. Het opdrukken van reclame op deze kap is een optie. Ook wordt er een stang bijgeleverd om de led verstraler extra stabiliteit te leveren.

Dit model uitgevoerd met een Breather. Hieruit volgt een ook betere vocht en lucht regulatie. Het voordeel hiervan is dat eventuele condens problemen zich minder snel voordoen. De SK301 heeft een diameter van 23cm en is alleen leverbaar met de RVS rand. Dit model heeft ook positielicht en deze is ook gecertificeerd met ECE R7 . Aan de bekabeling is een DT connector gemonteerd.

Technische eisen en wet en regelgeving

Wanneer u verstralers gaat monteren dan zijn hier wel regels aan verbonden. Wanneer u deze wil gaan aansluiten op het groot licht dan is dit ook mogelijk. Wel moet u met enkele zaken rekening houden. Mocht het zijn dat u hier meer over wil weten ga dan naar onze INFO pagina voor meet tekst en uitleg.

Toepassing:

Deze Led Verstraler is inzetbaar voor diverse doeleinden. De belangrijkste is de vrachtwagen. De meeste vrachtwagens hebben verstralers met de maatvoering van 9 inch. Niet alleen het lichtbeeld zal bij dit model tot de verbeelding spreken maar ook de vormgeving. De chauffeur die zijn vrachtwagen wat extra aandacht zou willen geven zal met deze led verstralers de Show gaan “stelen “.

Specificaties:

Voltage : 9-32V
Lumen: Raw
Wattage : 65 watt
Verbruik: 5,4 Ampere
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R10 R112 R7
Waterdicht: IP67
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds :12 x 5 watt , 4 x 1 watt positielicht
lichtbeeld: Verstraler
Behuizing: Aluminium  / rvs
Reflector: Chrome
Glas: Polycarbonaat
Diameter 9 inch ( 23 cm )

Lees ook een de samenvatting geschreven door M.Brink op terrein.nu

https://terrein.nu/magische-materialen/4sky-krachtpatser/

Reacties
Facebook