Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vraag naar de beschikbaarheid
Sk1010s led light bar 100 watt zero plus glare slimline 6 Sk1010s led light bar 100 watt zero plus glare slimline afmetingen Sk1010s led light bar 100 watt zero plus glare slimline montage voetjes
1 2 3
 

Ledbar Zero plus Glare Slimline 100 watt R112 R7 gekeurd met positielicht

€ 527,10 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Ledbar Zero plus Glare Slimline 100 watt R112 R7 gekeurd met positielicht

Ledbar Zero Plus Glare Slimline 100 watt heeft als kenmerk dat deze nauwelijks verstrooiing geeft van het lichtbeeld. De SK1010S Zero Plus Glare Slimline is qua model en vormgeving redelijk uniek en iets groter als de SK610S. Door de speciale reflectoren krijgt u een heel mooi en egaal verdeeld licht. Dit in tegenstelling tot de vaak grotere led-bars die werken met ronde reflectoren. Bij deze modellen ziet men vaak een “overkill “van licht op bepaalde plaatsen. Dit model is ook gekeurd met een ECE R112 en een R7 voor positielicht. Dit model mag ook worden aangesloten op groot licht. Wel moet er sprake zijn van symmetrie. Dus officieel 2 Led-bars in combinatie met 2 koplampen. De schakeling met groot licht mag alleen wanneer het referentie getal van zowel de led-bars als de koplampen beneden de 100 uitkomt.

Montage Ledbar Zero Plus Glare Slimline 100 watt

De Ledbar Zero Plus Glare Slimline 100 watt  kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Montage hiervan is zeer eenvoudig. De bevestiging van dit model is niet alleen aan de onderkant mogelijk maar kan ook worden gemonteerd met behulp van steuntjes aan de zijkant. Beide montage steunen worden meegeleverd. Zie ook de afbeeldingen.

Montage van 2 modellen boven elkaar is bij dit model niet mogelijk. Dit model is niet leverbaar met een geel polycarbonaat glas.

Het vermogen van deze Ledbar Slim is 100 watt en Raw lumen is ongeveer 9500. Het lichtbeeld bij dit model is Euro beam. Het voordeel hiervan is dat je op de weg een nog beter egaal verspreid lichtbeeld krijgt. De compacte led-bar wint aan populariteit omdat deze makkelijk in te bouwen is en ook zeer geschikt is voor de rallysport. Bij de rallysport is steeds meer vraag naar Led rallylampen en daarbij ook verlichting met een ECE typegoedkeuring, dit model voldoet aan deze eisen dus ideale led rallylampen.

Meer vragen over de type goedkeuringen ? Kijk dan eens bij info op onze website. Daar worden veel onderwerpen besproken waaronder ook de verschillen tussen spot, flood en combo.

Toepassingen Ledbar Zero Plus Glare Slimline 100 watt

Door zijn compactheid en een niet gering vermogen is dit model voor veel verschillende doeleinden geschikt. De Ledbar wint steeds meer aan populariteit maar er is ook steeds meer vraag naar led-bars die eenvoudig te monteren zijn. Dit model is makkelijk in te bouwen in bijvoorbeeld een Gril van een auto. Maar ook in de rallysport zeer gewild door het laag gewicht van deze Ledbar. De 4×4 liefhebber van bijvoorbeeld een Jeep, Toyota, Landrover, Nissan etc. etc. maar ook de Quad en Buggy liefhebbers zien dit soort Ledbars als een goede aanvulling op de huidige verlichting. Maar ook op een Truck zal deze in combinatie met meerdere stuks een ware ey-catcher worden. De positie verlichting kan altijd blijven branden en door de R7 keuring zal deze geen belemmering vormen voor andere weggebruikers.

Waar u op moet letten bij aankoop, technische eisen, wat wel en niet mag, wij hebben veel onderwerpen uitgelicht en deze kunt u teruglezen bij “INFO “ op onze hoofdpagina.

Specificaties Ledbar Zero Plus Glare Slimline 100 watt:

Voltage : 10-32V
Waterbestendig: IP68
Lumen: Raw 9500
Wattage : 100 watt
Stroomverbruik: 6,50 Ampere bij 12V
Kleur temperatuur : 6000-6500K
Certificaat : ECE R112 R10 R7
Werktemperatuur: -40 ℃to 80℃
Leds :10 x 10 watt CREE XTE
Lichtbeeld: Eurobeam(  Side-emitting )
Behuizing: Aluminium
Reflector: Chrome
Glas: Polycarbonaat

Led bar SK1010S met positielicht 10.000 lumen en volledig gekeurd

Reacties
Facebook