Geen producten (0)
Geen producten (0)

4SKY Led Light bar 20 Inch Slimline Combo 54 watt 12V – 24V

€ 194,67 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Netto gewicht 5,00 Kg
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Beschrijving

Led light bar 20 inch 54W Single Row LED 12v – 24v

 

De 4sky Led Light Bar 20 Inch SK S54 Slimline led light bar is een zeer compacte led light bar en daarom geschikt voor diverse doeleinden. Deze led light bar 20 inch heeft 18 Cree leds en wordt geleverd met een combinatie van verstralers en breedstralers. Het verbruik van deze led light bar is 54 Watt waardoor het stroomverbruik uitkomt op slechts 4,5A . Deze led light bar is uniek door zijn compactheid en daardoor ook ideaal te monteren op scooters, trikes, buggy’s, quads, vrachtwagens en andere voertuigen die een accu hebben met een voltage van minimaal 9 Volt.

Deze Led light bar kan functioneren bij temperaturen van min 40 tot 85 graden. Dit model led light bar kan op 2 manieren worden bevestigd. Zowel aan de onderzijde als aan zijkanten zijn er bij deze led light bar montage mogelijkheden. Het bracket voor de onderzijde als de voetjes voor de zijkanten worden standaard meegeleverd. Deze led light bar is waterbestendig en heeft de IP code IP67 waardoor deze stofdicht en waterbestendig is tot 1 meter diepte gedurende een tijd van max 30 min.

Meer informatie over led breedstraler, led Verstraler, ledbar en combo?

Zijn er ook nog na het lezen van deze informatie nog veel onduidelijkheden ? Zou u graag ook iets meer willen weten over de verschillen tussen een breedstraler of een verstraler ? Klik dan een bij de knop INFO bij ons op de website. Daar staat ook veel informatie over diverse onderwerpen.

Ook als er bijvoorbeeld vragen zijn over Lumen, garantievoorwaarden of montage kunt u ook bij deze rubriek veel bruikbare info terugvinden. Voor de montage hebben wij ook een installatiekitt in het pakket. Deze kabelboom is speciaal gemaakt voor het aansluiten van een Led light bar, Ledbalk, led verstraler en led werklamp. De kabelboom bestaat uit een relais, zekering en schakelaar. Deze kabelboom maakt de montage van een led light bar wel heel gemakkelijk. Ook is de combinatie mogelijk van een afstandbediening. Deze installatie kitt is eenvoudig in te pluggen. Indien u meer wil weten over onze kwaliteit kijk dan eens naar onze test van onze led light bar en led vertalers.

Specificaties led light bar 20 inch

. Vermogen: 54W
. Voltage: 9-32V
. Lichtopbrengst in Lumen: 4870 lumen
. LEDs: 18PCS*3W(CREE LED)
. Afmetingen: 516*44*74mm
. lichtpatroon: Combo Beam ( combinatie verstraler – Breedstraler )
. Houdbaarheid led”s: 50000 uur
. LED kleur temperatuur: 6500K
. Waterdichtheid: IP67

Reacties
Facebook