Geen producten (0)
Geen producten (0)

Daihatsu Feroza Snorkel

€ 199,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 3,00 Kg
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Daihatsu Feroza Snorkel

 

LET OP DIT BETREFT EEN SNORKEL VAN EEN ANDER MODEL WAGEN WAAR WE DE MAL VAN HEBBEN AANGEPAST!!!!  PASVORM BUITEN OP DE AUTO IS GOED. ONDER DE MOTORKAP AANSLUITEN VEREIST EIGEN INZICHT !!!!

Voor de Daihatsu Feroza van 1989-1999 en de montage aan de linkerzijde.
Superieure kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Bravo Snorkel is de eerste gespecialiseerde snorkelfabrikant in Europa met ontwikkelings- en productiecontrole vanuit zijn basis in Noordoost-Spanje en biedt een hoogwaardig product tegen betaalbare prijzen; een combinatie die nooit eerder heeft bestaan.

Geproduceerd met polyethyleen LLDPE van het Amerikaanse chemiebedrijf ExxonMobil in één stuk door rotatiegieten, deze snorkels zijn geïndiceerd voor zowel normaal als veeleisend gebruik. De resterende stukjes van deze complete sets zijn ook zorgvuldig vervaardigd met de beste materialen van hun soort. Bevat een sjabloon met instructies voor gebruik in het Engels en Spaans.

Rekening houdend met al deze functies biedt Bravo Snorkel 5 jaar garantie op alle producten, zowel voor uitputtende en incidentele off-road gebruik als voor elke fabricagefout.

Alle Bravo Snorkel-assortiment sets worden geleverd met een productiecertificaat van kwaliteits- en productmaterialen en volgens de conformiteit van de EG-richtlijnen die in dit accessoire zijn toegepast.

Reacties

Ook interessant

Facebook