Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Montageblokken – eindstuk

€ 4,20 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Netto gewicht 0,05 Kg
Bruto gewicht 0,05 Kg
Omschrijving

Om de Carling schakelaars mooi en simpel in je dashboard te monteren, zijn er nu montage blokken leverbaar. Deze kunnen vanaf 2 stuks eindeloos aan elkaar gekoppeld worden zodat je alle schakelaars simpel, snel en netjes gegroepeerd kan monteren.

 De montage blokken bestaan uit eind montage blokken en center montage blokken, die je simpel in elkaar kan schuiven. Het grote voordeel is dat je niet voor iedere schakelaar apart een gat hoeft te maken, maar gewoon een grote sleuf waar je alle schakelaars in een keer in kan monteren. Een totaal van 7 montage blokken (1 eind blok, 5 centerblokken, 1 eind blok) heeft een Din formaat (standaard radio formaat), en is dus zonder boren, zagen oid in je dashboard te monteren. Je hebt dan ruimte voor 7 schakelaars op een rij.

De kortste mogelijkheid is in principe 2 eindblokken aan elkaar te schuiven. Uiteraard passen ook de schakelaars die standaard bij de ARB sperren en compressors geleverd worden in deze montage blokken. Dus als je die in combinatie met bv verlichting of lierschakelaars in je dashboard wil monteren is dit een perfecte oplossing.

Reacties
Facebook