Geen producten (0)
Geen producten (0)
Alleen op bestelling
Rye 4x4 winchbumper high profile 0 Toyotalcj70zderzakprodbezbullbarafabryka4x4miniaturka 510x383 Toyota j 70 zderzak przod z bullbarem fabryka 4x4 12 510x383
1 2 3
 

Winchbumper High Profile Landcruiser LJ70

€ 988,90 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4 tot 8 weken
Specificaties
Productcode 10-449-409
Bruto gewicht 40,00 Kg
Omschrijving

Winchbumper High Profile Landcruiser LJ70

 

Bumper ontworpen voor Toyota Landcruiser LJ70. Gemaakt uit staal met dikte 4mm. De bevestigingspunten zijn gemaakt uit 5mm staal. Alle stukken van de bumper zijn met de laser-cutter gesneden, gebogen over de kantpers, verzinkt en uiteindelijk gepoedercoat. 

De bumper is voorzien van Hi-Lift krik-punten. 

Bumper is voorzien van een Heavy-Duty winchbak.

**Lampen, shackles en winch zijn niet  inbegrepen** 

F4X4 – VOORBUMPER TOYOTA LANDCRUISER 70 SERIE

 

Voorbumper met lierplaat , speciaal voor TOYOTA LAND CRUISER 70 Serie . De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal en de lierplaat en de framebevestigingen zijn gemaakt van 5 mm dik plaatstaal . Het product wordt eerst met een laser gesneden, vervolgens gebogen op een CNC-afkantpers en tijdens handmatige afwerking wordt de juiste vorm verkregen . De volgende fase is de anticorrosiebescherming , bestaande uit het aanbrengen van een zinkpoederprimer en poedercoating die de bumper zijn uiteindelijke uiterlijk geeft.

Deze bumper heeft montagegaten voor beugelhandvatten, twee gaten voor de hi-lift krik en gaten voor halogeenlampen. De solide stalen structuur maakt volledig off-road gebruik van de bumper mogelijk.
De bumper verbetert absoluut het comfort van offroad rijden , maakt comfortabel gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en geeft de auto het juiste karakter met zijn uiterlijk .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De set bevat geen extra elementen (bijv. beugelgrepen, lampen, lierschuif) die op de foto’s zichtbaar kunnen zijn. Sommige kenmerken kunnen afwijken van de bumper op de foto. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leveringsdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn standaard gelakt in mat zwart RAL 9005 fijnstructuur.

Reacties
Facebook