Geen producten (0)
Geen producten (0)
Alleen op bestelling
High profile pajero iv vanaf 2015 510x391
 

F4X4 voorbumper met Bullbar Mitsubishi Pajero vanaf 2015

€ 1.240,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 - 4 werkdagen of 2 - 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 40,00 Kg
Omschrijving

F4X4 voorbumper met Bullbar Mitsubishi Pajero vanaf 2015

 

F4X4 voorbumper met Bullbar Mitsubishi Pajero vanaf 2015

Bumper ontworpen voor Mitsubishi Pajero vanaf 2015. De hoofdstructuur van de bumper is gemaakt van 3 mm dik plaatstaal en de plaat voor de lier en wordt bevestigd aan het frame van 5 mm metaalplaat . Het product wordt eerst met een laser gesneden en vervolgens op een CNC-kantbank gebogen en de juiste vorm wordt verkregen tijdens handmatige afwerking .

De volgende stap is het beveiligen van anti-corrosie , bestaande uit thermisch plating en poedercoaten dat het uiteindelijke uiterlijk van de bumper geeft.

De bumper heeft bevestigingsgaten voor shackle holders, twee gaten voor de hi-lift jack en vier gaten voor halogeenlampen.
De solide stalen constructie maakt volledig gebruik van de bumper in het veld mogelijk.
De bumper draagt ​​absoluut bij aan een beter rijcomfort in het veld , maakt handig gebruik van de lier mogelijk , verbetert de veiligheid en het uiterlijk, geeft de auto het juiste karakter .

In de set vindt u alle benodigde elementen voor montage.

De bumper is voorzien van 2 Hi-Lift krik-punten.
En voorbereid voor plaatsing van 4 Led of halogeen lampen.
Tevens voorzien van een Heavy-Duty lier montage punt.

Lampen, shackle , shackle holder en lier zijn niet  inbegrepen maar dient u apart bij te bestellen indien gewenst. De bumper kan bij sommige onderdelen afwijken van de bumper die op de afbeelding wordt weergegeven. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om de conformiteit van de bestelde goederen en de mogelijke leverdatum te bevestigen. De bumper is niet goedgekeurd. Al onze producten zijn meestal geverfd in matzwart RAL 9005. U kunt in andere kleuren bestellen uit het RAL-palet.

 

Reacties
Facebook